23 Nisan 2010 Cuma

iPod'la müzik yapan Japon kız

Cadının doğumgününde ailemize katılan Aytaç ile ilgili yazıları cadıdan takip ediyoruz: Yok ders indirdim Aytaç'a yok öyle yok böyle:)) Ben de bir şeyler yapıyorum, kurcalıyorum. Her bir şeyi yaparmış gibi caka satıyor beyefendi:)

O satıyor cakayı satmasına da Aytaç'ın marifeti sahibinin marifetiyle sınırlı; biz daha emekliyoruz ama koşanlar, uçanlar, kaçanlar mevcut tabi :O)

11 Nisan 2010 Pazar

8-bit

Ahh ahh 8-bit'lik ateri(oyun konsollarının ATARI'den devşirme ismi)ler...


PIXELS by PATRICK JEAN.
Yükleyen onemoreprod.

7 Nisan 2010 Çarşamba

Dropbox

Dropbox diye bi'şeyle tanıştırdı Ziza bizi bi aralar. Davet gönderdi; siz de kullanın, hem güzel bişi hem de bana da faydanız olsun dedi. Pek sallamadık:) Geçen gün yapıştı yakamıza "yüklesenize arkadaşım şunu" diye:) Yükledik ve gerçekten hoşumuza gitti. Çoğul konuşurken cadıyı kastediyorum dememe gerek yok diye düşünüyorum ama yine de kayıtlara geçmesi adına belirtmek istedim:)

O kadar hoşuma gitti ki üşenmedim adamların tanıtım videosuna altyazı yaptım:) Önce Mac te çalışan adam gibi ve ücretsiz bir altyazı programı buldum. Sonra da dinleyerek videoyu çevirdim. Arada cadıdan yardım aldım biraz; ama çok az:) Sonra da oturdum altyazı hazırladım. Bu macerayı diğer blogda ayrıntılarıyla yazmayı planlıyorum ama ne zaman Allah bilir:)

Buyurun seyre (altyazılı izlemek için Dailymotion'a gitmek gerekiyormuş; gömülü videoda altyazı seçeneği yok maalesef);




What is Dropbox?
Yükleyen betterbocek.

Collateral Murder

Tamam, blogun sloganı "Sörfeyledim beğendim; bence sen de beğenirsin" ama hep beğenmek gerekmiyor paylaşmak için. Bu seferki kaydın sloganı "Ben izledim, "bunlar insansa mööööö" dedim; ben ce sen de möölersin".

Araya biraz dalga katmazsan yazacaklarım internetin toptan kapanmasına sebep olabileceğinden böyle laubaliyim böylesine ciddi bir konuda; kusuruma bakmayın.

Aşağıda izleyeceğiniz 17 küsür dakikalı video WikiLeaks'te yayınlanmış.

O kadar sinirlendim ki yazamıyorum anasını satayım. En iyisi şu aşağıdaki yazıyı okuyun; video da, gerekli linkler de orada var nasıl olsa.


Bahsetmeye çalışıp beceremediğim olay da şu:

6 Nisan 2010 Salı

Jimmy Page'n'Robert Plant (Led Zeppelin)-Marruecos

Güne iyi başlamanın ilk şartlarından biri iyi müzik dinlemektir sabahları, benim için. (Aslında iyi ve olabildiğince sert ama neyse:)) Sevdiğim grupların bilmediğim kayıtlarıyla karşılaşınca da acayip heyecenlanırım ayrıca. Bu ikisi bi arada oldu bu sabah ve paylaşmak istedim:)

Hiç bir bilgim yok maalesef bu kayıt hakkında; neden, ne zaman çekilmiş vs. Aradım da bulamadım. Yeterince aramamışım demek ki ama sabah sabah da uğraşacak halim yok açıkçası:)

Buyrun efem:


Jimmy Page'n'Robert Plant (Led Zeppelin) - Marruecos
Yükleyen betterbocek.